Tuesday, October 05, 2004
faen heller.
denne posten blir paa norsk. jeg er sick and tired av aa snakke engelsk hele tida (men vi har ikke noe norsk uttrykk som kan erstatte sick and tired. "lutlei", liksom. Anyway.)
Har noen der ute sett "Fame"? Filmen, musikalen, whatever? Aa gaa paa dramaskole er virkelig slik. Jeg mener det. Skuespillerne er like overfoelsomme og BRAAKETE, og dagligrommet er like kaotisk som kantina er i Fame. Jeg tenker paa den danse-scenen. Og, ja, intrigene er like hete. Jeg er ikke del av dem. Eller. Ok. Kanskje litt. Men ikke med vilje. Jeg antar dette er det de fleste av dere som faktisk LESER dette venter paa aa hoere om og jeg er litt oppgitt akkurat naa saa la oss bare skrive dette ned.

Hadde besoek av Josh for to uker siden. Han var her i 8 dager. Hadde det kjempefint. Han dro hjem. Jeg bestemte meg for aa gi faen. Jeg gir faen for to uker. HAN HAR ENNAA IKKE RINGT MEG EN ENESTE GANG SIDEN HAN KOM HJEM. Den dusten boer ha en god forklaring neste gang jeg snakker med ham.

To dager etter at Josh dro kom Ryan. Var her over helga. Hadde det kjempegoey; var ute for middag og et ukjent antall drinker. Ryan er like herlig som alltid. Men naa er Ryan tilbake i SF. Jaja. Saant skjer.

Det er to skuespillere her. Som er utrolig fine. John og Tom. John har kjaereste. En av mine beste nye venner, Kerry, er totalt borte vekk i Tom. Jeg kunne godt tatt begge to. Vi faar se hva som skjer. Naar CV'ene deres kommer opp paa skolen skal jeg linke saa dere faar se bilder. Veldig kjekke gutter. *sikle*

Ellers? det kan vaere jeg flytter... hvis jeg har raad og jeg faar noen til aa overta rommet mitt. Jeg vil bo for meg selv, samme hvor bittelite og trashy det er. Jeg har folk rundt meg hele tida naa - HELE TIDA - og det takler jeg ikke.

Jeg har nytt telefonnummer - (0044)07966270825. Tror kanskje dere maa taa vekk nullen siden dere er i Norge. Er ikke helt sikker. Har ny fon ogsaa saa naa kan jeg motta mms. Jej.

Jeg savner god sjokolade. Og Nemi. Og Marthe og Hanne. Og mamma og pappa, merkelig nok. Og SNOE, selv om jeg vet at det ikke er snoe hjemme ennaa. Har omtrent begynt aa planlegge hjemreisen til jul. Ikke det at jeg har hjemlengsel - overhodet ikke. Dette ruler. Men det skal bli godt aa komme hjem og faa fri. Vi har skole til 5/6 hver dag og er ihvertfall INNOM pub'en hver dag etter skolen. Leveren min kommer til aa se ut som en rosin innen jeg kommer hjem.
Men dette landet har skikkelige cookies. Og masse oel. Saa jeg klager ikke :)

Skolen ruler. Er i en klasse paa 19. Fire grupper. Fagene vi har: Lighting, sound, stage management, staging, set building, set painting, prop making... og saa begynner vi paa et 8 mnd langt designprosjekt om to uker, hvor vi skal designe settet til enten en opera, musikal, et klassisk stykke eller noe samtidsgreier... DIGERT prosjekt som ender med en offentlig messe i Juni med bransjefolk. Skummelt. Kjempegoey. Saa juleferien min kommer til aa gaa med til det.
Laererne vaare er topp - for de av dere som gikk paa Strinda; det er som aa ha Lars Fridtjof og Elin bare mer profesjonelle og ti ganger bedre. Jeg storkoser meg.

Og det var vel alt jeg kan komme paa akkurat naa tror jeg.
Send spoersmaal :p


Klem, Kjersti

posted by schti @ 7:03 PM   1 comments
About Me


Name: schti
Home: Angel, London, United Kingdom
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Free Blogger Templates