Saturday, November 20, 2004
warning.
tenkte bare jeg skulle gi en kort advarsel om at jeg neppe kommer til aa skrive no mer her mellom naa og jegkommerhjemtiljul; de neste tre ukene er litt stappa: (vise timeplan:)
Neste uke: Showarbeid paa de to nye forestillingene som kommer inn i teateret naa.
Neste helg: Ned til Brigthon for "band-aide" ;) bandet til en kamerat
foerste uka i des: Dagtid: prosjektarbeid: -lydprosjkt; lage et 3 minutters langt radioprogram
-designprosjekt; lese Evita, Rigoletto, The Tempest og The royal hunt of the sun for aa bestemme meg for hvilket stykke jg skl bruke de neste 5 maanedene pa aa lage set-designet til
og kveldstid; jobb paa teateret
helg; lysrigg for Imagination (stort producerfirma, vi faar jobbe med englands beste lysdesigner JUHU) og stor fest etterpaa
Uk foer joeg kommer hjem; avslutninger, proever, prosjektpresentasjonr, julekonsrt, og 4 store fester....

YEY, jeg elsker denne skolen :D
lyst til aa begynne paa LAMDA anyone? :)
posted by schti @ 1:42 PM   0 comments
Saturday, November 13, 2004
the knights who say NI
hahahaha den morsomste tingsen hendte i gaar! Vi har nettopp hatt noe som heter production exercise week, hvor vi for foerste gang fikk en sjanse til aa sette alt vi har laert de siste 6 ukene ut i praksis... baade i lys, lyd, stageing, flying, stage management og saa videre. Lang historie kort; vi gjorde en veldig kort versjon av trollmannen fra Oz i fire omganger (saa alle gjorde 4 forskjellige ting; i mitt tilfelle foelgespot, lyd, skuespiller (auntie em og god heks) og scenecrew)_Paa et punkt hadde vi en heks som skulle fly over scenen koordinert med en kakling "niii hii hii hii hi" og saa videre... men hun som hadde lyden da gjorde en tabbe og kjoerte kaklinga for tidlig. hun innsaa dette og stoppa med en gang saa alt vi hoerte var !ni!... hvorpaa vaar kjaere kursleder Mark Shayle utbryter "We are the knights who say NI!" Herregud, jeg trodde jeg skulle doe. vi maatte avbryte gjennomkjoeringa fordi alle laa paa gulvet og lo. Morro :)

og ellers? saann ellers er jeg kjempehappy. og det er noeyaktig en maaned til jeg kommer hjem til jul. *glede seg til jul* hvis noen foeler for en flaske roedvin paa trebe tirsdag 14. des er jeg med :)
posted by schti @ 1:59 PM   1 comments
About Me


Name: schti
Home: Angel, London, United Kingdom
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Free Blogger Templates