Friday, March 25, 2005
ekskjærester...
hva ER greia med ekskjærester? de kommer liksom alltid tilbake på en eller annen måte, du blir aldri kvitt dem, enten det er din egen eller den nye flammen sin... og det er bare ingen måte å slippe unna på. aldri. de dukker alltid opp, i det verst tenkelige øyeblikk, i det mest tilfeldigve sammentreff, og det er ikke noe du kan gjøre med det og du vet aldri hva du skal si. jeg hater det. ekskjærester - brenn. alle sammen. bare... brenn.

og det verste eksemplet av dem alle er når begge sider har sin egen ekskjæreste-baggasje å drasse på - 2 x 2 = 4 og du står ovenfor "a world of pain" for å sitere en venn av meg. og du aner ikke hva du kan gjøre med det - for det er forsatt alt for tidlig å ha den store eks-kjæreste-samtalen, men du vet at det må gjøres snart for at dere begge OG forholdet skal ha noen som helst sjanse til å gå videre men samtidig vet du ennå ikke om forholdet i det hele tatt kommer til å utvikle seg noe lengre enn det allerede har. det er bare så satans FRUSTRERENDE. og så bloody urettferdig... for å forvente at en ny kjæreste skal kunne overgå en eks, sånn helt i starten, er som å forvente å se griser fly gjennom en snøstorm i helvete.

så du blir sittende fast... og tanken er bare STUCK i hodet ditt, og gnager gnager gnager gnager. det er som å ha en kløe du ikke kan klø, og som sakte men sikkert driver deg en smule til vanvidd.

...eller er det bare meg?

jeg hater ekskjærester. HATER.

blah.


faen faen faen
posted by schti @ 8:41 PM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
About Me


Name: schti
Home: Angel, London, United Kingdom
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Free Blogger Templates