Saturday, July 22, 2006
oppdatering
Bilder fra graduation, ballet og dagstur til Brighton er nå ute på Ringosida mi... hvis du ikke er medlem si fra så jeg kan invitere deg :)

Et par små smakebiter:


Mark og jeg, graduation lunsj


Charlie's Angels :)


Mark og Annie, sent på kvelden


Weeeeeeeeeeee :)

Mange, mange fler bilder på Ringo.com!


Bortsett fra det - ikke mye nytt. Har begynt på første jobben, reiser til Colchester i morra, uka etter er det jobb i London, uka etter jobb i Tyskland, og når jeg kommer hjem derfra har Mark flytta alle tingene våre inn i den nye leiligheten.

Så sånn er det :)
posted by schti @ 3:03 PM   0 comments
Sunday, July 02, 2006
Flashback
Har sittet ute i hagen siden klokka 8 i morges - det er for varmt til å sove - med Unni Wilhelmsen på shuffle. Og så kom det plutselig en sang jeg ikke har hørt på veldig lenge - et par år.
Flashback fra våren 2003.

*
Sorry for not being what you needed
For not possessing what you
Think you want
Don’t know about anyone who does
By the way, is that why you’re still you?
Still within yourself*
While I am someone else … well…

So I won’t come near you again
You can bet your life
I can’t come that close again
I won’t go near you, I don’t think I
even want to see you …
*

Det er så LENGE siden. Jeg trodde aldri jeg ville glemme det men nå går det måneder mellom hver gang du dukker opp i hodet mitt.

Jeg har ikke engang en minneboks lenger... Har alle en sånn boks? En boks med ting fra alle gamle kjærester og forsvunne venner i... Min står ihvertfall hjemme på Byåsen, (rgh føles fortsatt rart å si hjemme på Byåsen), jeg ville ikke ta den med over til London da jeg starta på nytt og jeg vil ihvertfall ikke ha den her nå... Mark har nettopp sendt sin tilbake til Croydon også.

Litt mer gladnyhet - vi har funnet oss leilighet :) Stor ettroms i Angel, og flere av vennene våre flytter opp dit etterhvert også så LAMDA-klanen består.

Graduation er om 2 uker, jeg er med i ballkomiteen, tror det blir kjempebra - Old school Hollywood-tema i Bush Hall, budsjettet er 35 000... Mamma og pappa kommer over for seremonien, de skulle egentlig ikke fordi jeg er så travel i dagene før og etter men jo nærmere dagen det kom jo tristere var jeg fordi de ikke ville være der så nå kommer de torsdag morgen og drar hjem lørdag.

Om 10 dager er jeg profesjonell tekniker. Frilanstekniker... mer risk, mer penger (forhåpentligvis :))

Har den første jobben lina opp - co-lysdesigner for en produksjon av Titus Andronicus som spilles i Colchester, London og på en teaterfestival i Neuss, Tyskland. Det er ganske big deal å gå rett ut fra universitetet og inn i en lysdesignerjobb, så jeg er superhappy! I tillegg har jeg et corporate event - selskap på min side som vil ha meg til å gjøre opp- og nedrigger, pluss et par teater som trenger riggere og lyskjørere... ser ut som jeg er dekka for de første par månedene i hvert fall!

Det kan bli lenge til jeg kommer til Trondheim igjen. Skal prøve å komme en uke i månedskiftet August-September, er noen hjemme?

Ellers... jeg kjøpte meg digitalkamera for bursdagspenger - her er noen bilder fra sommeren så langt:


Mark, Nick og jeg spiller Nintendo i hagen - på fylla etter at pubene hadde stengt


Min gode venninne Kerry i bakhagen til Nick - hvor vi har grilla omtrent hver lørdag og søndag ettermiddag de siste par ukene. Først på pub for å se fotball, så grillings og Pimms... (Pimms - veldig farlig engelsk drikk, hemmelig blanding men visstnok gin og konsentrert fruktjuice og noe mer alkoholholdig i tilleg, blandes med sprite og har frukt oppi... smaker fruktjuice og du blir full uten å merke det... genial sommerdrikk :))


Mark mater ekorn (potetgull med chilismak...!) i parken rett bak huset mitt. Ekorna i den parken er så utrolig tamme, de sitter en halvmeter unna deg og pusser snuten... :)


Mark poserer i parken :)
posted by schti @ 10:07 AM   1 comments
Saturday, July 01, 2006
FAEN!
...kvartfinale. hjertet mitt sitter fast i halsen. FAEN.
posted by schti @ 5:48 PM   0 comments
About Me


Name: schti
Home: Angel, London, United Kingdom
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Free Blogger Templates