Sunday, July 20, 2008
oppdatering! (siden Gøril maser...)
Det viktigste først: Jeg kommer hjem snart! London - Oslo den 28., Oppdal den helga og så Trondheim fram til den 12. Er dere hjemme? Gleder meg noe så sinnsykt til å komme hjem og få fri...

Hva har skjedd siden sist?
Jeg hadde bursdag - kjempekoselig. Janne og Ane kom over fra Trondheim/Belgia og vi hadde 75årsdag, skikkelig gøy å se dem :)

Ellers... så har det vært mye jobbing. Hatt et par store prosjekter, skal se om jeg kan få lasta opp et par bilder i løpet av uka... vært veldig slitsomt på jobb, mye stress og veldig lange dager, det er bare sånn det er om sommern men det er min første sommer her så det var nok et sjokk for systemet - håper jeg er bedre forberedt til neste år...

Hvis dere ikke har fått det med dere så har jeg blitt forfremma til Produksjons-Designer - som rett og slett betyr at jeg nå har eneansvaret for mine egne designjobber. DVS ta jobben fra første møte med klient, via design og produksjonsprosess helt til eventet er ferdig. Mye ansvar men kjempegøy :)

Var på ball på offisersmessa på Sandhurst offiserskole for en måneds tid siden, cowboy og indianertema... klarte 32 sekunder (highscore!) på sånn mekanisk okse. Kunne ikke gå på en uke etterpå men det var verdt det :)


Åh, og jeg er tante for andre gang, Erika Thomine kom til verden noen få dager før bursdagen min - gleder meg til å se henne om en ukes tid! Bilder under...

Skal flytte dagen etter jeg kommer tilbake - har fått nok av både Angel (for sentral - mye bråk og lite grønne områder) og slitsomme flatmates (seriøst, siste gang jeg bor med gutter til jeg gifter meg...) og flytter til Blackheath, sør-øst for London (like utafor Greenwich), som er en nydelig liten landsby med store parker og hvor jeg skal dele en 3roms med min nye venninne Mel. Gleder meg kjempemasse og har skikkelig god magefølelse!

Dett er dett, tror jeg. Gøril, jeg vet det nok er andre ting du lurer på også, men det kan vi ta over en flaske rødvin når jeg kommer hejm... ;)

Gleder meg til å se alle sammen! Grillings på Festningen anyone? :D





posted by schti @ 6:37 PM   0 comments
About Me


Name: schti
Home: Angel, London, United Kingdom
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Free Blogger Templates