Sunday, December 14, 2008
Tiden flyr når man har det gøy..
Nå er det lenge siden, nå.

Jeg har liksom ikke følt det har skjedd så mye den siste tida. Ikke noe verdt skrive hjem om, ihvertfall. Jeg har jobba, flytta, vært med venner, vært hjemme, vært ute, jobba, dagene har gått i ett og det ble september, oktober, november, og nå er det jammen meg nesten jul. Helledussen. Rask oppsummering av de siste 5 mnd...
- Flytta i August, til Blackheath sammen med Mel, trives kjempegodt. Livet i Blackheath består av: Å våkne til fuglesang om morran. I uka: Ta tog inn til byen sammen med mange andre dresskledde mennesker mens man leser morgenavisen og drikker te fra termoskopp. I helga: Vandre ned til Farmer's Market'et og handle grønnsaker og blomster og diverse andre gårdsvarer, stikke innom kiosken og kjøpe søndagsavisa, sitte på verandan eller på Heath'en (stor grønn slette oppe på en ås bak en kjempestor park med utsikt over London) med kaffe og piknik. Fly drage. Idyll :)
- Stakk en tur til Norge på ferie, pussa opp nyhuset til Thomas og hilsa på det nye familiemedlemmet - Erika Thomine. Gladere unge skal du lete lenge etter :)
- Tilbake til Norge igjen i September for dåpen til Erika Thomine - utrolig koselig å ha hele familien samla på et sted!
- September/Oktober/November - jobbe jobbe jobbe. Gjennomsnittsuke på 55 timer. Ouch! Sjefen fikk baby i starten av November noe som mente at jeg fikk eneansvar for et par store - STORE event helt alene... skummelt men en veldig god erfaring, føltes veldig godt å se at jeg faktisk har kontroll over sånne ting - veldig fornøyde klienter og en veldig fornøyd sjef etterpå. Yay :) Godt å ha med seg når hele UK er midt oppe i finanskrisa og er hardere ramma enn noe annet land på kloden - det preger absolutt alle, det er umulig å komme utenom og vi merker det skikkelig men i ordentlig engelsk stil er det ikke annet å gjøre en å lage en kopp te og jobbe videre...!
- Desember - Mitt første ordentlige juletre i min egen leilighet (2m høy norsk gran - HELL YEAH :D). Er før øyeblikket midt i riggen til the Queen's Christmas Party - på Buckingham Palace. Ja, du hørte riktig. Jeg jobber på Buckingham Palace. :D
Og for litt over ei uke siden skjedde en god ting jeg har venta lenge på. Det kommer kanskje mer detaljer om en liten stund... Vi får se! ;)

Jeg kommer hjem neste helg - er i Trondheim fra lørdag til tirsdag, og så i Askim fra tirsdag til mandag. Gleder meg til å se alle sammen!

2008 har vært et fint år, ser ut som jeg sakte men sikkert har stabla livet på beina igjen. Ser fram til 2009, tror det kan bli enda bedre (om man bare overlever denne finanskrisa da...)
God jul alle sammen!!
xxx




James lærer Mel og meg å kite i Blackheath i September... :)




Kaja, Arnhild og meg på dåpen til Erika Thomine




Mel og meg og juletre!!
posted by schti @ 2:10 PM   0 comments
About Me


Name: schti
Home: Angel, London, United Kingdom
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Free Blogger Templates