Wednesday, September 21, 2005
it's ALL HAPPENING in London, boys and girls
phew! dette har vaert et par intense uker...

la oss starte fra begynnelsen - flyturen var grei, godt aa vaere tilbake i London selv om luftfuktigheten slo meg helt ut den foerste dagen. kom hjem, moette Charles, tok en rask dusj og dro ut for aa moete Kerry - og der var jammen Annie og Kathleen ogsaa. Klokka var vel.. halv fem. hadde ikke spist siden flymaten. vi dro paa stampuben, moette alle de nye skuespillerne, dro derfra ved stengetid. ikke hadde jeg mat hjemme heller... vaakna opp tirsdag morgen og kunne ikke roere meg. serioest. jeg laa i senga til klokka... 6 eller noe. pakka det siste av rommet mitt, dro og moette Mark, gikk til sengs tidlig... Onsdag morgen dro jeg til agenten for aa hente noekler, dro og saa paa huset, flytta inn i huset. om huset: DET ER STORT! serioest! stor stue, hage, tre store soverom, stort(ish) bad, to do, romslig kjoekken, masse skap og et skur i hagen og i det hele masse plass! og det er kjempekos... saa ja. vi har folk over omtrent hver dag og det er ultrasosialt, jeg elsker det. brukte resten av den uka til aa komme i orden. fredag kom Ryan til London og ble til onsdag, tilbrakte selvfoelgelig saa mye tid med ham som mulig og det var kjempedeilig aa faktisk ha TID sammen til en forandring. han har blitt tilbudt jobb i London igjen og jeg tror han tar den denne gangen... vi faar se, vi faar se. var ihvertfall kjempegodt aa se ham igjen.
mandag startet skolen, godt aa se alle, moro med de mange som ikke kjente meg igjen paa grunn av det blonde haaret, hihi. forrige uke ble igrunn tilbrakt med skole og en lang rekke pub-besoek... tror ikke det er stort aa si. det har vaert innmari travelt... skolearbeidet er toeft, jeg har liten tid, lite budsjett og tre skuespill som skal settes opp i to teatre, det er utfordrende men vanvittig goey. i tillegg er det aa bli kjent med foersteklassingene og de nye skuespillerne, pluss de "gamle" skuespillerne som vi naa arbeider med. phew! det er temmelig intenst.
loerdag dro Annie og jeg paa fylla for aa finne henne en mann. vi fant en mann, men ikke for henne. skal fortelle mer om det siden hvis det blir aktuelt.
mandag dro Mark, Kathleen og jeg paa konsert! med Mew! det var uberbra! de spilte baade gamle gode sanger og sanger fra albumet som utgis om 5 dager... det var saa BRA! moette Nick backstage etter konserten bare for aa si hei... er ferdig med det tullet der naa :) men det var goey i alle fall.

fridtjof, lars, elin og lesley kommer hit paa fredag, haaper jeg faar tid til aa moete dem og kanskje vise dem rundt LAMDA...

sitter naa paa kontoret og 3. klassingene (skuespillere) har audition for musikalen inne paa scenen, jeg kan hoere dem gjennom doera og det hoeres bra ut... men naa faar det vaere nok, jeg er sulten og toerst og puben (og Kerry) kaller. haaper dette er god nok oppdatering for en stund!

savner dere. alle sammen. kom paa besoek. dere kan sove i skuret :D

kjempeklem!
posted by schti @ 5:38 PM   2 comments
Sunday, September 04, 2005
pakket og klart...
...ihvertfall nesten. prøver å unngå å ha altfor mye overvekt men det er så mye som skal med... spesielt siden jeg skal flytte inn i nytt, større hus på onsdag. ny adresse er:
10 St Albans Terrace
London W6 8HL

så i morra tidlig, 09:35, drar jeg. jeg fikk nesten ikke sove i natt fordi jeg har så mye sommerfugler i magen. det er så mye som skal skje! først skal jeg flytte, så kommer Ryan på besøk (:D), så skal jeg møte de nye førsteklassingene, før det braker rett ut i 3 intense produksjonsuker hvor jeg skal gjøre mitt livs første store lysdesign, det kommer til å bli kjempetøft... Trond kommer også på besøk den første uka. Så blir det forestillinger, og et eller annet sted inni der kommer forhåpentligvis Matt på besøk... og foreldrene mine kommer rundt midten av oktober... så skal vi på transfer til Lake District, og så kommer Josh på besøk, og så er det november. PHEW! så hvis det er noen som overveier å komme på besøk; vær så snill å kom i november eller desember. så var det sagt.

skal gi tilstandsrapport når jeg har kommet meg til rette i det nye huset. ønsk meg lykke til, alle sammen :)

klem
posted by schti @ 11:44 AM   2 comments
About Me


Name: schti
Home: Angel, London, United Kingdom
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Free Blogger Templates