Sunday, February 26, 2006
englevakt...
For de av dere som ikke har faatt det med dere ennaa - loerdag kveld hadde Mark og jeg et lite uhell. Vi var paa vei til foreldrene hans, i bil paa motorveien, da en idiot proevde aa kjoere forbi oss. Mark proevde aa gaa til siden for aa slippe ham forbi, dusten dro samme vei, Mark saa i speilet i det dusten svingte igjen, og da han saa tilbake paa veien var vi paa vei mot betongveggen som skiller de to sidene av veien (dette er 4 felts motorvei vi snakker om. fartsgrensa er 120 kmt). Han proevde aa snu bilen fort til hoeyre for aa unngaa midtrabatten, krenga for fort, mista kontrollen - vi krenga fra side til side et par ganger og kjoerte saa rett inn i midtrabatten (traff med front og hoyre side av bilen). Vi spratt ut igjen, snurra rundt, traff en annen bil med venstre bakdel av bilen, snurra rundt en halv gang til og stoppa...
Mark har et brannsaar pa albuen og er forslaatt (og whiplash), jeg har et kutt over brystet/skuldra og har vondt i nakken... men vi slapp utrolig heldig fra det. Bilen er totalvrak... vi kunne ha doedd. Jeg er utrolig glad for aa vaere relativt uskadd...
posted by schti @ 8:23 PM   7 comments
Sunday, February 19, 2006
klippe klippe...
Jeg har endelig funnet meg en frisoer i London. Fikk anbefalt et sted som heter Lance Fisher av ei venninne og Gud, hadde hun rett. Fra jeg gikk inn i salongen til jeg dro 3 timer senere var det en utelukkende positiv opplevelse. Registrering og konsultasjon foerst, med visualisering av farger og frisyrer, saa to veldig profesjonelle timer med farging og klipping - med en dobbel mocha, sjokoladekake, og TV til aa holde meg underholdt - ingen pinlige samtaler med frisoer, hurra! Saa naar farginga skulle vaskes ut - ingen ubehagelige stoler ved vasken som gir deg nakkekrampe.... men massasjestoler med fotskammel! Herremeg, det var deilig. Jeg gikk ut fra salongen med den beste frisyren ever og foelte meg helt konge. Og det var billigere enn aa klippe seg i Trondheim forsatt.
Hvis noen skal til London og foeler for en deilig haarklipp, dra til Lance Fisher :)
posted by schti @ 12:48 PM   3 comments
Wednesday, February 15, 2006
valentine's day...
jeg har aldri hatt noe forhold til valentines day - sannsynligvis mest fordi jeg aldri har hatt kjaereste paa den dagen foer. men valentines day i London er helt utrolig - da jeg dro til og fra jobb i gaar var det folk absolutt over alt med digre blomsterbuketter og gaver og alle gikk rundt haand i haand og alle restauranter var stappfulle og det var saa koselig! jeg hadde sagt til Mark at jeg ikke var noen stor fan av dagen og forventet ikke aa faa noe som helst... men da jeg satt hjemme etter jobb i gaar kveld ringte det paa doera og et blomsterbud gav meg en diger blomsterpose. med en stor moerkeroed rose i en nydelig oppsats inni... og uten kort! gjett om jeg var forvirra, begynte aa lure paa om det kunne vaere noen andre, siden jeg var sikker paa at Mark ville lagt ved et kort eller noe... dro inn til teateret for aa se kveldens forestilling og fant Mark og proevde aa lure ut av ham om det var fra ham (fordi hvis den ikke hadde vaert fra ham; hvor utrolig pinlig ville det vaert?)
selvfoelgelig var det fra ham, den sniken, og naa gaar han rundt og er fornoeyd med seg selv fordi han lurte meg. hmpfh.
jeg har verdens beste kjaereste :)
posted by schti @ 11:32 AM   1 comments
Sunday, February 12, 2006
kjole!
jeg skal på ball første helga i mars. og jeg har ikke noen ballkjole. har noen en kjole hengende i skapet de ikke bruker? og kanskje føler for å sende den til London for en helg? (jeg betaler selvfølgelig posten :p) seriøst. hvis noen har en stilig kjole noe sted hadde jeg vært kjempetakknemlig for å få låne en, så slipper jeg å kjøpe en ny.

og jeg er tilbake på antibiotika forresten, dette tar visst aldri slutt!!!!
posted by schti @ 7:31 PM   0 comments
Thursday, February 09, 2006
jobb i Trondheim...
Fikk mail fra Trond i dag, han lurte paa om jeg kommer tilbake til Trondheim eller ikke. Baade Olavshallen og Trøndelag Teater soeker teknikere. Hva tror dere? Skal jeg soeke bare for aa se? Hadde vaert goey... Fundere, fundere.
posted by schti @ 7:44 PM   3 comments
Saturday, February 04, 2006
syk - igjen.
torsdag avslutta jeg penicillin-kuren min. fredag fikk jeg rødt utslett over hele - og da mener jeg hele - kroppen. i natt hovna halsen min opp. i morges dro jeg på sykehuset. jeg har halsbetennelse og et eller annet annet virus som gir meg det kløende røde utslettet. hurra. og de vil ikke gi meg mer antibiotika fordi jeg nettopp avslutta en kur. så jeg er syk igjen. >:(
posted by schti @ 11:16 AM   5 comments
Wednesday, February 01, 2006
3 mnd i morra... <3
...og som dere vet (eller burde vite) er det det lengste jeg har vært sammen med noen på... mange år. :)

Top 5 Mark-sanger:
Hands Down - Dashboard Confessional
Dark Blue - Jacks Mannequin
Priceless - Copeland
As Lovers Go - Dashboard Confessional
You Have My Attention - Copeland

<3 3 mnd <3

:)
posted by schti @ 4:23 PM   2 comments
About Me


Name: schti
Home: Angel, London, United Kingdom
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Free Blogger Templates