Monday, March 27, 2006
vÄryr
det er vaar i London. woohoo :) varmt og vaatt. og jeg tilbringer mesteparten av tida inne akkurat naa, vi har forestillinger oppe og gaar. jeg mikser lyden (!) paa en nyskrevet musikal. utrolig bra stykke, men jeg er lei naa... siste forestilling paa torsdag. saa skal Mark og jeg tilbringe noen dager med familien hans, noen dager her i London, og saa kommer jeg hjem! hurra.

kort oppdatering dette men det faar holde.

laptopen min har doedd, forresten. saa jeg skal tilbringe de neste par dagene med aa proeve aa fikse den igjen... yay for reinstallering av windows :p
posted by schti @ 11:42 AM   1 comments
Monday, March 20, 2006
tenke tenke sliten tenke jobbe sliten lei sove jobbe tenke
Jeg er lei. Jeg vil ha ferie. Jeg vil sitte ett eller annet sted ved kysten, eller en elv, eller hvilket som helst slags sted med vann i bevegelse, i sola og gjoere absolutt ingenting. Eller ligge i parken i sola med jordbaer og vin og bra musikk og gjoere ingenting. Eller sitte paa tog. Sitte paa tog, det er avkobling det. Naar jeg reiser med tog gjoer hjernen min akkurat hva den vil og det er deilig.
Jeg vil ut; ut i naturen, ut og bevege meg, ut i det fri. Jeg vil kjenne at det er svalt og godt og sola skal varme og fuglene skal synge og traerne suse saann lett og det skal lukte lunt og friskt og groent og SOMMER. Og jeg vil kjenne at jeg lever og at det ikke er noe mer aa si om den saken. Alt er saa enkelt om sommern.
Jeg vil ha FRI. Jeg er saa utrolig sliten og jeg trenger litt tid til aa bare gaa omkring og vaere Kjersti og ikke trenge aa stresse eller gjoere noe eller snakke med noen. La meg vaere i FRED. Men ikke glem meg...
Hodet mitt er saa fullt av saa mye rart akkurat naa, og det er saa masse press paa skolen. Jeg gidder bare ikke mer. Men det maa jeg jo, for kommer jeg ikke paa jobb blir det ikke forestilling den kvelden.

Fra klokka 9 paa loerdagskvelden hadde jeg verdens beste helg. Mark kom hjem fra jobb og tappa i badekar og tente stearinlys og fikk meg til aa slappe av. Soendag gikk vi i parken, lenge, foer han lagde middag, og vi dro paa kino. Et helt doegn uten aa vaere stressa paa noen som helst maate. Og det var saa GODT og jeg hadde saa absolutt IKKE lyst til aa dra tilbake paa jobb igjen i dag...

Jeg vil ha fri. Kan noen skru tida to uker fram i tid saa det blir paaskeferie i morra?
posted by schti @ 11:56 AM   0 comments
Wednesday, March 15, 2006
for de som ikke har hatt PTSD...
...her er en playlist som beskriver ganske godt hvordan det foeles.
(hadde jeg hatt energi til deg ville jeg lagt ut sangene ogsaa men jeg er paa skolen og har verken krefter eller tid.)

Ben Folds - The Luckiest
Iron and Wine - Such Great Heights
Joey Cape / Tony Sly - On The Outside
Joshua Radin - Closer
Phantom Planet - Turn Smile Shift Repeat
Jeff Buckley - Hallelujah
Savage Garden - Break Me Shake Me
Have A Nice Life - Therapy
Snow Patrol - Whatever's Left
Piano Magic - Not Fair
Jack's Mannequin - Dark Blue
Something Corporate - Globes and Maps
This Day And Age - Always Leave The Ground

Noen av sangene fordi teksten beskriver hva som surrer rundt i hodet mitt, noen fordi de beskriver foelelsen...

Dum di dum, self therapy.
posted by schti @ 4:54 PM   0 comments
Tuesday, March 14, 2006
oppdatering
kort oppdatering:
jeg har hatt to temmelige toeffe uker siden ulykken, i dag dro jeg til raadgiver/psykolog tilkyttet LAMDA, som diagnosterte PTS (posttraumatisk stress). Woohoo. Jeg skal til behandling et par ganger neste uke og saa ha samtaler med psykolog etter det, og saa faar vi haape det gaar over foer jeg kommer hjem til paaske!

Men ellers har jeg det fint :p

:)
posted by schti @ 11:23 PM   5 comments
About Me


Name: schti
Home: Angel, London, United Kingdom
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Free Blogger Templates