Monday, August 28, 2006
Aaaah.
Hadde på en eller annen måte aktivert "kommentarer må godkjennes av blogg-innehaver"-funksjonen som jeg ikke visste jeg hadde. AAAaaaah, nå skjønner jeg hvorfor jeg ikke fikk noen kommentarer. Unnskyld :) Det er fiksa nå :)

Jeg er i Trondheim JE! Mark dro hjem i morges og jeg er fyllesyk etter drikking på Marinen i går kveld (se bilder på Ringo, invitasjon her hvis du ikke er registrert ennå)

Kort post, middag nå og skal på kamp etterpå. RBK je!
posted by schti @ 1:59 PM   1 comments
Thursday, August 03, 2006
Trondheimsbesøk!
26. august kommer Mark og jeg til Trondheim :) Mark drar hjem igjen mandag 28., jeg blir til søndag 3. september. Lørdagskvelden mens Mark er her bør det bli fyll! Og resten av uka - kafe! drekking! sosiale sammenkomster av ymse slag! Jeg har ikke sett folk siden... jul omtrent.

Og ellers er Titus Andronicus nesten ferdig - drar til Tyskland på tirsdag for siste oppsetning. Bilder er ute på Ringo - gå og se mitt vakre lysdesign :p!


Og folkens - comments-tørken begynner å gå meg på nervene. Folk sier stadig vekk at de leser bloggen min - lyst til å bevise det? SKRIV EN KOMMENTAR. Hrmf. (Og jeg lover at jeg skal bli bedre til å kommentere også :))

posted by schti @ 8:53 AM   3 comments
About Me


Name: schti
Home: Angel, London, United Kingdom
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Free Blogger Templates