Monday, December 18, 2006
Regnskap 2006
I januar i år bestemte jeg meg for at i 2006 skulle jeg prøve å ta vare på alle kvitteringer for klær, sko etc jeg kjøpte, og så lage regnskap på slutten av året.

Så det har jeg gjort. Tror nok ikke jeg har ALLE kvitteringene, men rundt... 85-90% har jeg nok. Og jeg har akkurat regna det sammen:

I 2006 brukte jeg £500.93 på klær (riktignok endel av dette som arbeidsklær men allikevel), £144.50 på sko, og £350 på håret mitt... Hallo? Jeg har brukt mer penger på håret mitt enn på sko?? Pfff.

Jeg trodde det kom til å være mer (det er vanskelig å bo i London, det er jo butikker overalt...)

Artig å se hvordan shoppinga har forandra seg... Mye billigshopping i Januar og Februar , bittelitt shopping før sommern og graduation, og så i August/Oktober har jeg begynt å gå i de butikkene jeg alltid hadde lyst til men ikke hadde råd til da jeg var student... Hihi. Jeg føler meg organisert og flink :)

Det føles rart, å sitte og se tilbake på ting man har brukt penger på. Du innser hvor lite det egentlig betyr - på to måter: NÅ husker jeg knapt hva jeg kjøpte i Januar, noe som beviser hvor lite mote betyr... og Sammenligna med hva jeg har brukt i husleie og mat og transport etc, har jeg vært utrolig flink med penger (er ikke vanskelig å være flink med penger forsåvidt, når man ikke HAR noen)

pengerpengerpengerpenger. Jeg vil på turne og tjene 15000 i uka.
posted by schti @ 4:37 PM   0 comments
VONDT I TENNA
For tre måneder siden mista jeg en fylling i en jeksel så jeg dro meg selv til tannlegen. De fleste har vel fått med seg at jeg er livredd for tannleger... noe jeg helt og holdent skylder på Veslemøy hos Risvollan Tannlegesenter for... Den dama var type Satans Spawn og skremte vettet av meg da jeg var lita. Ikke akkurat noen pedagog for å si det sånn.
Så jeg har utsatt dette så lenge som mulig fordi jeg er livredd... mista første del av fyllinga for over et år siden men mesteparten var fortsatt igjen, inntil tre måneder siden. I tre mnd har jeg kun kunnet tygge på høyre side av munnen men nå er det jo jul snart og det går liksom ikke an å spise ribbe med sugerør, så jeg fant en tannlege rett oppi gata og gikk dit... Og gjett'a! Jeg har funnet en norsk tannlege i London :) 150 meter nedi veien! Han er fra Molde og jeg synes han skal hete Kjetil (han heter O noe men han ser ut som en Kjetil) og er seriøst den beste tannlegen jeg noensinne har hatt. To fyllinger, totalt smerte- og stressfritt på 45 minutter. Da er det verdt det at det ikke dekkes av NHS og derfor svir skikkelig i pengepungen. Jeg er ikke redd for å gå til denne tannlegen, hurra!
Men jeg ligger her på sofaen og føler meg litt mongo, borra oppe og nede så jeg er bedøvd fra øyet til under haka på venstresida... kan ikke smile og øyet mitt ser helt sløvt ut. Jeg ser ut som hu dama som fikk ansiktstransplantasjon :)

Ellers... så var det julemiddag mellom forestillingene på lørdag,


Santa's Little Helpers...

og Secret Santa ting... Greia er at du skal gi to små gaver som hint om hvem du er til den personen du har trukket, og så en stor en under julemiddagen. Jeg trakk Nathaniel, en av de to danserne (den ene karakteren i Stomp er danser/fysisk teater person), som er fra Gibraltar og en kjempesweetheart... Gav ham en Little Miss Naughty handvarmer (sånn gelepute hvor du trykker på en knapp og så varmer den opp) og en Bugsy Malone-DVD (alle sier jeg ligner sånn på Jodie Foster), og han gjetta det! Imponert. Og så gav jeg ham billetter til å gå på skøyter i gave for det har han aldri gjort, så nå skal Nath og jeg på skøytebanen etter jul en gang.
Skøyter er big business i London, de rigger opp skikkelige skøytebaner rundt omkring på pene historiske plasser, lyssetter og setter opp kafeer og barer rundt og det er kjempestemingsfullt...

Ikke akkurat grusbanen på Steindal... :)
Så det gleder jeg meg til!

Er nesten ferdig med julegavehandling... blir stor og tung koffert å ha med seg hjem til jul!
Julekort er i posten, men postverket i England er helt forferdelig rundt jul så ikke forvent kort før uti januar engang!
posted by schti @ 12:50 PM   1 comments
Friday, December 15, 2006
Julekort II
Adressen min er Sommerlystveien 7,7019 Trondheim forresten :)

Bildeblogg:


Stua vår med nye møbler! (de mørke...)


Juletre


Meg og Kara, min kjære crazy lady som nå har flytta hjem til NY.... savner henne veldig.

Det var visst all for nå, trodde det var mer... hm. Sjekk MySpace sida mi; myspace.com/lille

Kommer hjem om 5 dager! JUL! :D
posted by schti @ 2:34 PM   0 comments
Sunday, December 03, 2006
julekort
hvis noen vil ha julekort er det bare å sende meg adresse... :)
posted by schti @ 8:25 PM   4 comments
About Me


Name: schti
Home: Angel, London, United Kingdom
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Free Blogger Templates