Sunday, October 14, 2007
og noen bilder...
de fleste av dere er vel på facebook, men for de som ikke er det (så; mamma og Gøril, igrunn :)):

Annie og meg i brudesuiten på et hotell i Luton... som vi fikk sneket oss til for spottpris :D












Ida Marie var på besøk i September... hadde en legendarisk natt på fylla, fikk en hel pub til å synge bursdagssangen (det var også Ida's bursdag, forresten:))
















Diverse bilder fra min siste dag med STOMP... fra pressevisningsfesten. Har omtrent 150 bilder fra denne kvelden men her er de jeg kommer til å savne mest (dette er bare London-folka, har et håp om å komme meg ut og besøke turneen når de er i Frankrike i desember...)

Meg og Andy













Gus og jeg














Kjersti og lyd-gutta (Kieran og Mike)





















Paul og Sharon - Paul er production manager, Sharon stage manager, jeg kommer til å savne dem begge!!
















Jeg ELSKER dette bildet... det dere ser er en kamp mellom Paul og meg da jeg stjal hatten hans. Utrolig bra actionshot :)















Og sist, men ikke minst; Guido og meg. Verdens beste klemmer.
posted by schti @ 10:08 AM   0 comments
lenge siden sist...

Utrolig lenge siden jeg har oppdatert nå, jeg vet. Det har vært noen travle uker!
For å fortsette fra siste post – det endte med at Stomp fløy han som hadde jobben før meg inn fra Australia så jeg kunne starte ny jobb. Utrolig rørende – uten tvil noe av det største noen har gjort for meg. Så mandag for to uker siden starta jeg ny jobb, som produksjonsassistent hos Event Concept. Event er samme selskapet jeg hadde utplassering hos da jeg gikk på LAMDA, og som jeg frilansa for som tekniker før jeg begynte på STOMP. Og nå har jeg altså fulltidsjobb der. Ting har forandra seg siden sist jeg var der – de har utvida og vokser fortsatt I stor fart.Vi er delt inn I 4 designteam – jeg er team Barney, som består av hoveddesigner Barney, produksjonsdesignere James og Dan (Dan kjenner jeg fra før) som tar seg av tekniske sider, og Andie som tar seg av møbler, blomster, logistikk catering etc. Jeg har rett og slett ansvar for å koordinere de 4 og sørge for at vi har gjort alt som trengs før et event, samt dra ut og overse alt på site, så alt er på plass I tide, mens designerne tar seg av klienter. Er utrolig happy der og håper veldig jeg får lov til å fortsette etter disse fem ukene – det er lange dager, siste to ukene har jeg jobba 50 timersuker og jeg er veldig sliten I helgene, men det er verdt det, det er så givende. Dessuten er det kjempehyggelige mennesker jeg jobber med – det er omtrent 40 av oss tilsammen og alle er unge, kreative mennesker. Vi flytter til nye lokaler om 6 ukers tid, I går hadde sjefen – som starta og eier selskapet – organisert jobblunsj for oss der. Klokka 12:30 la alle ned arbeidet og dro over til de nye lokalene, hvor det var organisert catering, DJ – og en volleyballbane, fussball, airhockey, kjempe-jenga og kjempe-bilbane… og fri bar. SÅ gøy. Jeg banka James og Barney I bilracing. Etterpå dro alle først på Tiger Tiger og så på rulleskøytedisco. Kom hjem klokka 02:30 I natt, etter 14 timer på beina… I dag ligger jeg I senga (og irriterer meg over Jamie som jeg bor sammen med, han har en forkjærlighet for å spille trancemusikk veldig høyt midt på dagen og dere vet vel alle hvor glad jeg er I sånn musikk. AAAARGH jeg har lyst til å flytte men gidder ikke).
Det er vel igrunn det på oppdateringsfronten, jeg har null penger fram til jeg får betalt den 25. og tar det derfor med ro I helga. Det er høst I London og parkene er nydelige… det er fortsatt rundt 18 grader og livet er igrunn på pluss-sida av sånn helt greit. Hovedfokuset mitt akkurat nå er å gjøre meg unnværlig på jobb så jeg får fortsette. Det ville bety at jeg kanskje kan ta lang juleferie I år! Holder fingrene kryssa. Savner mamma og pappa og alle vennene mine I Trondheim men er glad jeg bestemte meg for å bli I London… å flytte tilbake til Norge var vel egentlig aldri en reel mulighet, jeg har for dype røtter her til å bare pakke sammen og dra. Det er noe eget med denne byen, jeg liker den personen London gjør meg til. Og som vanlig – det er bare å komme på besøk *kremt Gøril kremt* :)
posted by schti @ 10:02 AM   0 comments
About Me


Name: schti
Home: Angel, London, United Kingdom
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Free Blogger Templates