Monday, March 28, 2005
aaaaaaaaaaah internett
...er farlig når man ikke har penger og bare må vindusshoppe.

http://www.urbanoutfitters.com/account/wishlist/viewwishlistmain.jsp?afteradd=true&iContext=0&iMode=0&iCid=59589512&iwlID=409039

jeg har bursdag om to måneder, hint hint... :)

*sikle*
posted by schti @ 4:30 PM   0 comments
Saturday, March 26, 2005
adhd...
Jeg har en venn. Som jeg tror har ADHD. Han er verdens beste gutt men han er 140 % hyperaktiv hele tida og det sliter meg helt ut. Han er alltid hyper og rastløs. Han har problemer med å holde oppmerksomheten på en ting av gangen over lengre tid. Han har dysleksi. Han hadde atferdsproblemer da han var yngre - i form av urolighet i klasserom og så videre og i form av fysiske sammenstøt fra tid til tid - gutten har arr over hele høyrehånda etter å ha slått hånda gjennom en glassrute. Han har akkurat gått ut fra politiskolen - med 100% i alle de praktiske aktivitetene men med såvidt ståkarakter i de teoretiske/skriftlige. Han er all over the place, hele tida. Han har hatt problemer med korttidsminnet - i form av å glemme ting som skjedde 5 minutter tidligere. Det høres så ut som ADHD... og jeg har så lyst til å få ham til å ta en sjekk, men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre...
og jeg er så betatt av denne gutten... hva gjør jeg? hjelpe meg.
posted by schti @ 6:34 PM   0 comments
Friday, March 25, 2005
ekskjærester...
hva ER greia med ekskjærester? de kommer liksom alltid tilbake på en eller annen måte, du blir aldri kvitt dem, enten det er din egen eller den nye flammen sin... og det er bare ingen måte å slippe unna på. aldri. de dukker alltid opp, i det verst tenkelige øyeblikk, i det mest tilfeldigve sammentreff, og det er ikke noe du kan gjøre med det og du vet aldri hva du skal si. jeg hater det. ekskjærester - brenn. alle sammen. bare... brenn.

og det verste eksemplet av dem alle er når begge sider har sin egen ekskjæreste-baggasje å drasse på - 2 x 2 = 4 og du står ovenfor "a world of pain" for å sitere en venn av meg. og du aner ikke hva du kan gjøre med det - for det er forsatt alt for tidlig å ha den store eks-kjæreste-samtalen, men du vet at det må gjøres snart for at dere begge OG forholdet skal ha noen som helst sjanse til å gå videre men samtidig vet du ennå ikke om forholdet i det hele tatt kommer til å utvikle seg noe lengre enn det allerede har. det er bare så satans FRUSTRERENDE. og så bloody urettferdig... for å forvente at en ny kjæreste skal kunne overgå en eks, sånn helt i starten, er som å forvente å se griser fly gjennom en snøstorm i helvete.

så du blir sittende fast... og tanken er bare STUCK i hodet ditt, og gnager gnager gnager gnager. det er som å ha en kløe du ikke kan klø, og som sakte men sikkert driver deg en smule til vanvidd.

...eller er det bare meg?

jeg hater ekskjærester. HATER.

blah.


faen faen faen
posted by schti @ 8:41 PM   0 comments
Sunday, March 20, 2005
søndag...
hvordan er været der hjemme? kaldt og vått, er det ikke?


HAHAHAHAHAHAA, in your face. her er det 18 grader og sol for fjerde temperatur på rad. det er PERFEKT - ikke så varmt at du grilles. men varmt nok til å gå i kort skjørt. og trær og blomster og gater lukter sånn... sommervarmt. og det er sånn passe sval vind så du kjøles ned nok til at du kan ligge i sola. I går hadde vi først piknik i parken, og så dro vi på fylla - da jeg sjangla hjem i natt klokka 4 var det fortsatt varmt nok til å gå i bare t-skjorte. skal ut i dag også - grilling i hagen til en kamerat og så på pub igjen. det er helg i London, vi har premiere i morra ettermiddag og da blir det nok en fest, og om 4-5 dager har vi langweekend fri. livet smiler :)

og jeg har møtt en politimann :)

VÅRYR :)
posted by schti @ 3:15 PM   0 comments
Sunday, March 13, 2005
påskeferie...
Regner med de fleste har fått med seg at jeg ikke kommer hjem til påske... har bare 4 dager fri. Så jeg drar til Cardiff! Yay! *glede seg*
posted by schti @ 10:26 PM   1 comments
Tuesday, March 08, 2005
this post is for you - yes YOU, Mark
since you keep reading my blog, even though it's in Norwegian, I thought I'd write a post JUST for you. Here it is. Only thing you'll see in English on this page.

I am seriously planning on taking you out clubbing for your last day. Get your dancing shoes on.

Vi har en skummel plan for hvordan vi skal få ham med ut. Høh, høh, høh.

I'm going to miss you, honest! :)
posted by schti @ 8:46 PM   1 comments
About Me


Name: schti
Home: Angel, London, United Kingdom
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Free Blogger Templates