Monday, October 31, 2005
tilbake fra "turne"...
Quote of the day: "and this is Radio Cumbria, coming in your ears"

Så, jeg har tilbrakt en uke i Lake District... det regnet og det var masse sauer der. Lysriggen skulle vært prerigget i teateret men var det ikke så vi måtte stunt-rigge på to timer rundt kulisse-bygging... før forestilling 2 kutta Mark nesten av seg fingeren, så vi måtte rotere folk, noe som førte til at jeg måtte kjøre lysshowet (som lysdesigner skal jeg liksom bare sitte der og dirigere andre)... men bortsett fra det var det gøy.

hjemme igjen nå, er lyssjef for teateret de neste 6 ukene, med Annie som min assistent... WINNER :D

kort oppdatering igjen, har et møte...

kommer hjem til jul mellom 12 og 15 desember et sted.

klem!
posted by schti @ 1:48 PM   2 comments
Friday, October 21, 2005
*phew*
LAMDA quote #7 (det skriver langt fler qoutes for tida enn jeg skriver blogger):
"If you walk past the bar, you HAVE to get some drinks in"


naa er alle tre forestillingene oppe og gaar... jeg har tre dager fri, juhuu! de siste to ukene har vaert maniske, 13 timers arbeidsdager har vaert normen... paa tirsdag drar vi opp til Bowness, helt paa grensa til Skotland, hvor vi skal vaere i 5 dager, vi headliner en teaterfestival der oppe... gleder meg! har overtatt pappas gamle digitalkamera saa jeg skal ta bilder :)

mamma og pappa var her tre dager i begynnelsen av uka, kjempekoselig aa ha dem her.
og det har blitt hoest her naa - 12 grader og loevet faller overalt og jeg gaar bare rundt og subber i loev. herlig :)

kort oppdatering dette, men alt staar bra til og livet smiler!

klem til alle.
posted by schti @ 11:32 AM   1 comments
Monday, October 03, 2005
there she goes again...
tenkte jeg skulle begynne aa gi dere smaa innblikk i hvordan livet paa LAMDA virkelig er. saa fra naa av vil hver blogpost inneholde "LAMDA fact of the day". som vil vaere paa engelsk, rett og slett fordi det er mer behagelig for meg aa skrive paa engelsk. saa det.

LAMDA fact of the day: If you take enough trips to the coffee machine during the actors' tea breaks you will eventually run into the nice Benjamin McKenzie lookalike you met in the pub Friday nite.

er ikke mye som har skjedd siden sist egentlig, sitter paa kontoret og har ingenting aa gjoere saa there you go. ny blog post.

har helvetesuke foran meg - i morra og onsdag er det fokusering (altsaa, jeg staar paa scenen og forteller en stakkar 6 meter oppe i en bevegelig stige hvor jeg vil at lysstraalen skal peke hen. paa omtrent 140 lyskastere.) fredag og loerdag er det plotting (altsaa, jeg sitter i moerket med en regissoer og snakker over headset med en programmerer som bringer opp de lyskasterne jeg ber ham om og vi lager fine lyssatte scener sammen. i 13 timer per dag).

midt oppi dette kommer Josh i morra og blir i London i 12 dager. gleder meg! er helt utrolig at det er 13 mnd siden sist jeg saa ham.

og neste uke blir vel egentlig enda mer manisk. mandag er enda en plotting. tirsdag til torsdag er technical rehearsals, en for hver forestilling, fredag og loerdag er dress rehearsals, og saa, mandag om to uker, er det foerste forestilling! halleluja! hvis jeg fortsatt lever da kommer mamma og pappa paa besoek. det blir kos.

ellers... hva har jeg gjort siden sist? vel, forrige uke ble rett og slett tilbrakt paa pub. det er mange nye folk aa bli kjent med (mange veldig koselige, dette aarets skuespillerkull er saa utrolig mye mer sympatiske enn fjoraarets) ooog... tirsdag var vi paa rekognosering til Bowness (eller Bowness-in-Windermere som det egentlig heter), ante ikke at det var saa langt nord - nordafor Liverpool, helt paa grensa til Skottland) og det er NYDELIG der! like ved en diger innsjoe, ordentlig saann liten Englesk landsby, hvor jeg skal vaere i 6 dager... gleder meg som en unge.

ok, paa tide aa gjoere litt arbeid kanskje. skriv comments! ellers blir jeg lei meg.

aah, forresten, jeg er singel igjen. mitt eget valg. no big deal.
posted by schti @ 3:00 PM   5 comments
About Me


Name: schti
Home: Angel, London, United Kingdom
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Free Blogger Templates