Wednesday, April 26, 2006
Utplassering!
Vi har 2x 6 uker utplassering i aaret paa LAMDA, og jeg har akkurat startet min andre. Eller, jeg starter den teknisk sett i morra, saa langt har jeg tilbrakt mesteparten av tida hjemme:
- spilt en usannsynlig mengde Gamecube
- lasta ned masse musikk (kjoep Kelly Clarkson! Og den siste til Pink), kjoept konsert- og teaterbilletter (I gaar saa Mark og jeg "Billy Elliot", den var kjempebra, 24 mai er det konsert med Fall Out Boy og 02 juni er det Goo Goo Dolls)
- lakkert neglene mine i en ny farge hver dag
- hatt middagen ferdig til Mark naar han har kommet hjem fra utplassering (han er med et digert lydfirma og faar gjoere masse kule ting)
- og... generelt kjeda meg litt.

Men i morra! I morra starter jeg paa en tredagers trening i et nytt lysbord - grandMA. Jeg er utrolig happy for aa faa gratis opplaering i det, det er et helt nytt system som kontrollerer lysene paa en helt ny maate, det er bare to nye lysbord som bruker denne metoden ennaa og jeg faar trening i dem begge!
(For de som ikke har faatt det med seg ennaa; det er dette jeg planlegger en karriere i - aa vaere den som kommer inn og programmerer bevegelige lyskastere og projektering og saann, og som saa stikker av etter generalproeven - og faar betalt fett for det. For de som ikke vet hvordan lysbord ser ut:
Dette er lysbordet jeg har programmert mest paa, dette har jeg opplaering paa imorra og dette er droemmen...:) )

Og paa tirsdag starter jeg andre del av utplasseringa... i 4 uker - fra rigg til foerste forhaandsvisning - skal jeg vaere en del av lysdesign-teamet paa...
I West End! Et show tusenvis av turister kommer til aa betale grovt for aa se (det er utsolgt ut august allerede). Riktignok som generell... kaffehenter og observatoer men det er kjempestort bare aa faa lov til aa vaere der. Lysdesigneren heter Paule Constable og er en av de ledende designerne i London... og en kjempekul dame generelt. Jeg gleder meg saann! :D

I tillegg har Mark og jeg 6mnds-dag paa tirsdag. Herregud saa raskt tida flyr.

Phew, lang post. Tror jeg skal vandre inn paa kjoekkenet, lage meg en smoothie (er det riktig av meg aa drikke alkohol midt paa dagen? ja, jeg tror nok det) med bringebaer, melon og vodka (og is) og sette meg i sola med en god bok. Det er vaar i London :D
posted by schti @ 12:22 PM   0 comments
Saturday, April 22, 2006
Cartoons
Husker noen den lille snutten om katta og kyllingen oppe i treet som ble/blir sendt på NRK2, tror jeg, innimellom sånn sent på kvelden? En katt og en kylling sitter oppe i et tre, hver gang katta ser bort viser kyllingen rompa og til slutt blir katta så sint at den dreper kyllingen, på forskjellig vis hver gang hvis jeg ikke husker feil... Akkompagnert av skikkelig teit musikk.
Anyone?

Andre gode tegnefilmer:







posted by schti @ 10:27 AM   1 comments
Thursday, April 20, 2006
Verdens beste dessert!


Banoffee Pie. Lages paa forskjellige maater men jeg synes den er best slik:
Underste laget er kjeksbunn, saa et lag toffee, et lag krem med banan (enten mikset i kremen - det synes jeg er best - eller biter), et lag med sjokolademousse og saa toffee - biter paa toppen. Mmmmmpie.
posted by schti @ 8:00 PM   1 comments
Sunday, April 16, 2006
påskeoppsummering
- rydda på loftet og rommet mitt og fant masse ting jeg nå skal ta med meg til London - og sendte en hel masse ting på loppemarked




- kaffe med Snorre. "Jeg redder ikke landet, jeg redder formgivning på Fosen."



- mybb-fest med Ida MARIE.

- kaffe og shopping med Beste (Hanne)


- på Hjerkinn med familien - og Kaja


- påsketur!


Nå er det tilbake til London imorra, og starten på mitt siste semester ved LAMDA på tirsdag. Skummelt å tenke på at om 3 mnd skal jeg helst begynne å jobbe.
Jeg blir definitivt værende i London forresten...
Det er offisielt nå; Mark og jeg flytter sammen når vi er ferdige på skolen. :)

Så når kommer jeg tilbake igjen? Vet ikke. Vi har barneskolegjenforening 24. juni men tror jeg er opptatt da... Vil gjerne komme hjem en uke etter at skolen er ferdig, så rundt 16. juli, og da gjerne med Mark, men det kommer alt an på jobb og bolig-situasjon. Så vi får se! Lever i spenning.

Det var ihvertfall hyggelig å se dere jeg rakk å møte!
Påskeklem.
posted by schti @ 8:52 PM   4 comments
Saturday, April 08, 2006
Trondheim!
Da er jeg hjemme i Trondheim. Utrolig godt å være hjemme! (selv om det er litt kaldt.) Jeg er i byen fram til onsdag kveld (skal på påskefjellet - Oppdal), så hvis noen føler for en kaffe eller noe alkoholholdig... rop ut!
Dette er forresten sannsynligvis siste gang jeg er hjemme på... et år eller mer. Siste sjanse til å se meg på veldig veldig lenge! ;)

edit: jeg bruker forresten den engelske telefonen min mens jeg er her... så dere får kun tak i meg på det nummeret! :)
posted by schti @ 5:53 PM   2 comments
Monday, April 03, 2006
ferie!


vi var paa tivoli i dag :)
posted by schti @ 8:16 PM   1 comments
About Me


Name: schti
Home: Angel, London, United Kingdom
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Free Blogger Templates