Monday, October 23, 2006
Kjersti: Model/Actor?
Jeg var på jobb på torsdag, rigga lys ute i Trafalgar Square for en brystkrefts-kampanje-modell-show-ting.
Hadde akkurat blitt ferdig og stod og børsta håret mitt (jada, jada) (det var forresten nyfarga - har nå slutta sirkelen og gått tilbake til mørk blond / lys brun litt ettersom... altså mer eller mindre min egen hårfarge) da en av event-folka kom bort til meg... viste meg et bilde han akkurat hadde tatt av meg... og spurte om han kunne ta ned detaljene mine for å adde meg til databasen deres... som booker folk som extras for filmer og små modelloppdrag. Haha! Jeg tenkte det var den verste chat-up line jeg noensinne hadde hørt men gav da fyren nummeret mitt.

I dag ble jeg oppringt av agentbyrået.


HIhihiiiihihi jeg har blitt scouta :D

"If you are considered to be suitable for our collection you will be contacted by one of our bookers in the near future. Membership is selective as the quality of the people we represent and promote is of fundamental importance to consistently secure top clients."
(tatt fra websida deres)


Vet ikke HVA jeg skal tro :D

Synd jeg ikke er 1,80 og har sånne skumle store kinnbein.
*posere* :*
posted by schti @ 3:06 PM   1 comments
Monday, October 16, 2006
I'm a Londoner now...
Viktige ting som har skjedd den siste måneden...

- Jeg har endelig fått meg fullt funksjonelt bankkort. Så nå kan jeg betale med kort i butikk... og bruke telefonbank, men ikke nettbank ennå. Men det kommer - jeg kan oppgradere når kortet har vært i bruk en stund.

- Jeg har fått fastlege. Og NHS-nummer (helsevesenet)

- Jeg har sagt opp brille- og linseavtalen hjemme i Norge og funnet meg optiker i London

- Jeg har registrert meg hos skattefuten (jeg elsker det ordet :) )

- I morra skal jeg på møte for å få National Insurance nummer - samme som.. eh.. Trygdenummer? Personnummer? i Norge. Altså... du betaler så og så mye hver måned avhengig av inntekt, og så får du pensjon og sykepenger og sånn.

- Så snart det er i orden... skal jeg melde utflytting hos trygdekontoret i Norge. Da vil det så "emigrert" ved siden av navnet mitt i folkeregisteret.

- Om to uker begynner jeg opplæring som lyskjører på "Stomp", med mulighet for å dra ut på turne i Europa etter jul hvis alt går etter planen... så hvis jeg består opplæringa har jeg fast jobb fra midten av November.

- Jeg har fått min første skikkelige lønnsutbetaling (med skattetrekk og NI-trekk og hele greia) i England

- Og dro derfor ut på shopping i dag. I dag var første gang jeg har shoppa i London, kjøpt ting til full pris. Kvalitetsting og ikke bare billig halvpris dritt som jeg har gjort til nå. (En koksgrå, løsstrikket vest i mohair fra Zara, en fransk-inspirert offwhite topp med puffarmer og tilhørende svart/hvitt stripet skjerf fra River Island (elsker den butikken), en svart galaxy-utringet bluse med svart blondekant og røde roser printet på fra TopShop, og sorte, legghøye støvletter i falskt skinn (selvfølgelig) med snøring bak og minihæl - fra Office.)
Det fikk meg til å føle meg voksen.


Og ellers... så... har jeg hjernerystelse etter å ha skalla hodet i metallkanten på en AVskjerm på jobb torsdag, har akkurat fullført 3 1/2 uke ved Royal Court theatre på en nyskrevet forestilling kalt Piano/Forte av Terry Johnson - genialt stykke, veldig morsomt og kraftfult, hvis det noensinne settes opp igjen bør det sees), og er i full gang med å planlegge Halloween-fest i huset til Kara (som var kulissedesigner på Titus i sommer.)

Åh, jeg laga skikkelig digg middag i går - tok 5 små biffer, skar et snitt på langs og fylte med parmesanost, stekte i hjemmelaget hvitløkssmør... anbefales! Med bakt potet og stekte sjampinjonger eller kantareller. Deilig!

På lørdag skal vi på middag - lillesøstra til Mark hadde nettopp 18årsdag og kjæresten hennes ble 20 forrige uke så vi skal ut og spise for å feire, hennes familie og hans... Er snakk om at vi skal dra på den der restauranten til Jamie Oliver hvor han slapp til 15 gangsterunger og lærte dem opp til å bli kokker. Glær mæ!

Jeg har bestilt flybilletter til jul... kommer hjem 20. desember, drar til Oppdal 25. og hjem til London 26. Kommer forhåpentligvis tilbake i Februar med Mark!

Håper alt står bra til med alle sammen - hvis noen har lyst til å komme på besøk har jeg to to-seters sofaer som er veldig behagelige å ligge på... :)
posted by schti @ 4:59 PM   2 comments
Wednesday, October 11, 2006
m
posted by schti @ 9:01 AM   1 comments
About Me


Name: schti
Home: Angel, London, United Kingdom
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Free Blogger Templates