Friday, February 23, 2007
ROSKILDE
Jeg har så INNMARI lyst til å dra. Roskilde er fra 5 - 9 juli, festivalområdet åpner den 1. Hvis jeg overlever turneen er jeg hjemme 1 eller 2. juli, og har en og en halv uke før jeg skal ut igjen. Jeg er veldig frista til å dra på Roskilde i mellomtida. Hvem er med? :) Vi kan lage camp! Stor herlig camp! Og se masse bra konserter og drekka og sove til langt på dag og løpe rundt i søle og det som verre er og møte masse spennende mennesker og late som vi er danske (det var ihvertfall det jeg gjorde sist gang med stor suksess) og sove i telt og drikke varm øl og... JEG VIL PÅ ROSKILDE!!!!
posted by schti @ 12:29 PM   0 comments
Saturday, February 10, 2007
follow up
Nei, jeg kommer ikke hjem til Strindamusikalen, for travelt på jobb. Har planer om å komme hjem rundt bursdagen til Gøril istedet, så i Mars en gang...
Jeg er i ferd med å organisere å flytte ut. Detaljer følger senere.
Jeg skal på turne - 21 mai - Nederland, 6 uker hvis alt går bra.


Og sånn ellers... så har jeg så innmari fått nok av amerikanere akkurat nå.
posted by schti @ 12:05 AM   1 comments
Monday, February 05, 2007
Krig og fred og politikk og sånt
Mark og jeg er ikke sammen lenger. Det var min avgjørelse, ja jeg har det helt fint, nei han er ikke særlig happy, nei det er ingen andre, nei jeg vet ikke helt hva vi gjør herfra sånn bomessig, og nei jeg har ikke lyst til å snakke om det, men takk for omtanken, det setter jeg veldig pris på.

Andre nyheter:
Jeg skal på turne med Stomp! De har ikke fastsatt hvor eller når ennå, men jeg tror det blir Portugal, Latvia eller Russland. Antageligvis et par måneder, lysdesigneren (Paul) vil trene meg opp og så se hvordan det går, om jeg greier jobben og sånt. Så vidt jeg vet innebærer det å være ansvarlig for å overse rigginga av lyset på hvert sted, muligens litt rigging selv også, fokusering, justering av showet, og å kjøre lys hvert kveld. Jeg er litt redd men kjempefornøyd. Flere av vennene mine er der ute, Raf og Tish og Sawicki og Ollie og visstnok en nordmann og en danske. Woo!
Førstkommende lørdag får vi temmelig spesielt besøk på Stomp. Channel 5 her i England driver og filmer en miniserie eller noe om uoppdagede stammer i Ny Guinea (stammer som har hatt minimalt kontakt med den vestlige verden) og denne uka tar de med seg 6 stykker fra en insektstamme - de tilber visstnok pinnedyret - til London. De skal se Stomp på lørdag, matineforestillinga, og så skal de jamme med gutta våre etterpå. Alt skal filmes av CH5 og så vises på tv i løpet av sommern tror jeg. Det blir så bra! Vi gleder oss kjempemasse :)

Forrige helg var vi ute i forbindelse med Nath's bursdag, dro på et sted kalt Guanabara, diger salsaklubb. Utrolig gøy! Dansa så beina ble såre, kom hjem i 5tida om natta og hadde to forestillinger dagen etter. Ida Marie, når du kommer over skal vi dra dit igjen så du får danse :)

Og så hadde jeg gjenforening med jentene for litt siden - Kerry var hjemme fra turne i en uke og kom og så Stomp, og så kom Annie og Kathleen til puben etterpå og vi endte opp på Player's hvor Annie og jeg ble til stengingstid og ble skikkelig pussa da vi fikk en gratis flaske champagne. Koselig å se alle sammen - og vi så Svanesjøen dagen etter, den hvor alle svanene er menn. Hvis de kommer til Norge på turne anbefaler jeg det på det sterkeste, utrolig vakker oppsetning!

Ellers går livet sin vante gang i London - vi hadde et par dager med vårvær i forrige uke, jeg gikk til jobb i bare tynn ullgenser og var kjempelykkelig. Nå er det minusgrader og tåke. Sånn er vintern i London. Jeg lengter til snø ELLER 15 varmegrader og sol. Ikke sånn tufsete mellomting-vær.

Til slutt, et par bilder!


Stomp-gutta laget kunstverk til meg for å muntre meg opp da Mark og jeg slo opp. Ååå så fint!




Jentekveld - før champagnen




Lysbeibs ute på vift i jula




Kaja med verktøysettet hun fikk av meg til jul :)




Dealer-Kaja




Kaja så meg pakke sammen sakene mine da jeg skulle dra til flyplassen i jula, og pakka sine saker og ville være med... :)

posted by schti @ 6:18 PM   2 comments
Sunday, February 04, 2007
reality challenged
jeg skal skrive en orntli blogg snart med masse oppdateringer og bilder og det ene og det andre jeg LOVER, det er bare så mye å gjøre akkurat nå og vinter og jeg står fast på death metal-delen av Guitar Hero og... eh. ja.

I mellomtiden kan jeg på det varmeste anbefale denne dama. Jeg er temmelig sikker på at jeg snubla innom her da jeg surfa linkene på bloggen til Snorre, noe som får meg til å føle meg litt som en stalker, men jeg er helt hekta på dette kvinnemennesket jeg aldri har møtt (og for den del egentlig ikke ANER hvem er). Det er som å se... 10 år fram i tid og lese min egen blogg. Pwhoar. Bøyer meg i støvet.
posted by schti @ 10:34 PM   4 comments
About Me


Name: schti
Home: Angel, London, United Kingdom
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Free Blogger Templates