Monday, August 20, 2007
mer
suicide girls-hoodien
posted by schti @ 9:04 AM   1 comments
Saturday, August 18, 2007
Jul!!
altså, nå vet jeg godt at det er lenge til jul, men jeg begynner like godt å skrive ønskeliste nå, så husker jeg det. jeg vil ikke ha TING i år (jeg har ikke plass). derimot ønsker jeg meg: (denne lista kommer til å bli lengre jo nærmere jul vi kommer:)
- Sex and the City, complete box set
- Ally McBeal, complete box set
- The Godfather, complete box set
- Beverly Hills 90210, series 2
- Coupling, complete box set
- umbraconøkkelsett (typen som sitter i en liten beholder, ikke på ring eller annet tull)

...som sagt, det kommer nok mer. tenkte bare jeg skulle begynne et sted :)
posted by schti @ 4:14 PM   0 comments
Sunday, August 12, 2007
mama, I'm coming home...
Da vi fikk beskjed om at Stomp skulle stenge, tenkte jeg i et vilt øyeblikk “ nå flytter jeg hjem til Norge, kanskje dette er tegnet jeg venta på, sparket i baken så og si.” Men så tok jeg til vettet, jeg er ikke helt klar for å returnere til gamlelandet ennå.
Så ble jeg tvunget av Stomp til å ta to ukers ferie og jeg kom hjem på søndag kveld, dro rett på Oppdal og har tilbragt endel tid med familie, har gått i fjellet – og prøvd å sone terrenget litt, sånn… Norge og kultur-messig.
Altså, det er mange bønder her. Mange innsnevra, korttenkte, trangsynte mennesker med holdninger jeg ikke vet om jeg kan leve med. Men det har skjedd noe med kultur-Norge siden jeg flytta – og det har skjedd noe med Oslo, føler jeg, eller kanskje mer med min holdning til Oslo, jeg vet ikke – men det har skjedd noe som betyr at jeg nå ikke ser totalt mørkt på å engang flytte tilbake til landet.
Jeg sier ikke at det skjer innen de neste 6 månedene… og hvis det skjer er det Oslo eller ingenting (vel, kanskje jeg starter i Trheim eller Bergen men det er i Oslo jeg kommer til å bo) men jeg har ihvertfall tenkt å begynne å følge med på hva som fines i Norge – jobbmessig. Det er ei stor scene-og teatermesse i September som jeg skal på sammen med Trond, min gamle arbeidsgiver og mentor, og kanskje jeg kan skaffe et par kontakter i Norge der og se hva som skjer.
Hvem vet, neste sommer setter jeg kanskje nesa hjemover? Noen som har lyst til å flytte til Oslo med meg? :)
posted by schti @ 9:06 AM   2 comments
Thursday, August 02, 2007
I'm coming home...
Stomp tvinger meg til aa ta to ukers ferie istedet for aa faa dem utbetalt etter at vi er ferdig saa jeg kommer hjem paa soendag. Er noen hjemme? Kafe og oel og slaeging og generell spas... ja takk! Facebook, myspace, email... gi meg beskjed paa noen som helst maate please! :)
posted by schti @ 5:11 PM   0 comments
oppdatering juli
har akkurat skrevet lang oppsummering på juli... på myspace.
link finnes her!
posted by schti @ 12:03 PM   0 comments
About Me


Name: schti
Home: Angel, London, United Kingdom
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Free Blogger Templates