Saturday, March 24, 2007
hei på deg
På jobb i dag møtte jeg masse folk jeg ikke har sett på lenge (en kombinasjon av min Norges-ferie og masse skader på jobb), og det var masse hilsing og klemming og kyssing og styr, og det fikk meg til å tenke på alle de forskjellige måtene jeg hilser på forskjellige måter på i løpet av en dag. En ting er å møte folk man ikke har møtt før - det ordner seg som regel med et håndtrykk (det forundrer meg alltid når folk man nettopp har møtt gir deg en klem når man skilles, skulle tro man i det minste måtte møtes TO ganger før kroppskontakt? men uansett) Bare se på i dag... Liz sier alltid "allriiight?", Matt roper "Kaataa" og skal high five, Kieran gir skikkelige bamseklemmer, Roger kysser en gang på hvert kinn, Paul liker luftkyss på høyre side, Nat liker et kort kyss og en klem, Guido har en tendens til å løfte meg opp... Av og til blir jeg forvirra og blander sammen! Det er vanskelig å huske på alt sammen. Det blir noen pinlige episoder med håndtrykk som blir hengende i lufta, kyss som havner på feil sted og hender som rører ting de vel helst ikke skulle etc. Hilsing er en interessant ting. Hvordan hilser du?

Filmer som må sees forreste, er Blood Diamond og A Scanner Darkly. Gode filmer. Mm.
posted by schti @ 10:21 PM   3 comments
Sunday, March 18, 2007
da vi var små
Har drevet og ryddet i gamle leker, lego og dukkeklær og my little pony og i det hele tatt... Kasta masse og sendt noe på loppis og noe tilbake opp på loftet. Og så fant jeg Barbie-dukkene mine og måtte bare le. Det er så innmari tydelig hvilket tiår jeg vokste opp i...



Ken har på seg en armeløs skjorte, forresten, og Malibu-Barbie har matchende hvit blondebody under genseren. :D
posted by schti @ 7:24 PM   0 comments
Friday, March 16, 2007
Roskilde... igjen!!!
Basement Jaxx, Beastie Boys, Björk, The Killers, Mando Diao, My Chemical Romance, RHCP, Slayer, DJ Tiësto og The Who... hvorfor strømmer ikke folk på og vil dra til Roskilde??? Ikke det at jeg har penger ELLER tid, men jeg har så møkklyst til å dra... Tidenes lineup og jeg skal sitte i London, liksom. Møkk.

Åh jeg er i Trondheim fram til tirsdag forresten, pling på. Snorre, din jævel, ta telefonen eller svar på melding! Jeg vil ha medaljongen min, værsåsnill!

Åh, og Mark og jeg er sammen igjen, forresten. Jeg skal slutte å være barnslig og teit fra nå av. I forhold til ham, ihvertfall :p
posted by schti @ 6:49 PM   0 comments
Thursday, March 08, 2007
hey, big spender...
For 5 minutter siden snek 15 000 seg ut av bankkontoen min. Men det er verdt det... for om 10 dager mottar jeg en



*rrrrrrrrrr*
Svart Macbook - 120GB harddisk, 2GB ram, norsk tastatur og engelsk OS... det foeles godt aa ha en mac som er skreddersydd :)

PC'n min devva nemlig for et par uker siden, harddisken er gaaen og jeg kan ikke leve uten laptop (baade for jobb og for min egen del). Woohoo! Shiny pretty things!

Og saann ellers saa har vaaren kommet til London, det er 14 grader og sol og paaskeliljer og krokus spretter opp i hver en liten gressplett... God timing, siden jeg drar hjem til Norge paa mandag :p Haaper aa treffe saa mange som mulig mens jeg er hjemme! Goeril, hva oensker du deg til bursdag?
posted by schti @ 10:51 AM   0 comments
About Me


Name: schti
Home: Angel, London, United Kingdom
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Free Blogger Templates