Thursday, June 28, 2007
oppdatering - Alkmaar, Arnhem, Oss, Eindhoven
Siden Ida Marie klager; her kommer oppdatering! Kort fortalt: jeg jobber fra tidlig om morran til seint på kvelden. Har lært nesten alt nå, slet utrolig for et par dager siden og var veldig nær å kaste inn håndkleet men jeg kjempet meg gjennom et par harde dager og nå er ting litt bedre. Drar til Utrecht imorra, siste sted i Holland, og så til Køln på mandag. Onsdag er jobbfest og så drar jeg til London på torsdag! Har kutt og blåmerker overalt, muskler på steder jeg ikke visste eksisterte og er utrolig sliten. Vil hjem og sove og slappe av. Har kjøpt to par trainers og ett par nydelige støvletter i lysebrunt lær. sliten sliten sliten. lei av hotellrom og å ikke kunne lage mat. trenger å slappe av. Men alt i alt lever jeg da fortsatt. Ny oppdatering når jeg er tilbake i London!!!! xxK
posted by schti @ 5:31 PM   1 comments
Thursday, June 14, 2007
Tour Diary - Gouda
Så var jeg tilbake på turne igjen. Reiste ut i går - uten returbillett (må forklare; alle billetter for samme uke sendes ut på liste (det er alltid folk som reiser fram og tilbake mellom London/NY/USA tour/Europa tur) og jeg er det ENESTE som er oppført uten returbillett. Altså; jeg aner ikke når jeg kommer tilbake til London igjen. Ih!), kom fram til Gouda som er en veldig pen by men uten mye å gjøre og vi bor på et relativt shabby hotel litt utafor byen... alle var spredt for alle vinder og jeg hadde to timer med ingenting og gjøre (og null matservering) før jobb. Jeg var ikke happy. Dagen ble ikke bedre da jeg kom på jobb, folk var kranglete og sure etter 3,5 uker med "split weeks" (Vi ankommer et nytt sted på mandag, rigger, tirdsag er fokusering og show, onsdag er show, torsdag er show, nedrigg og soving på turnebuss mens vi kjører til neste sted, fredag er rigg og fokus, lørdag er fokus og to show, søndag er to show og nedrigg og kjøring og så begynner alt om igjen... er det rart folk er slitne) og i tillegg har kontoret føkka opp og ikke sendt klatresela mi nedover så jeg kan ikke gjøre noe som er høyere opp enn 8 meter. Skuespillerne var kranglete også, masse stress, dårlig forestilling, generelt en litt råtten dag. Jeg var ikke glad for å være ute igjen i det hele tatt og kjempeforvirra! Jeg hadde det så utrolig fint sist gang. Våkna opp i morges og var litt surmulen, visste ikke helt hva jeg skulle gjøre... Men så tenkte jeg "ta deg sammen Kjersti, du vil aldri ha det bedre enn du legger opp til sjøl!" Så jeg kom meg opp tidlig og spiste frokost, tok en lang dusj, ringte Tish for å avtale lunsj, og dro inn for å se byen med Sawicki. Dro tilbake, pakka, sjekka ut, spiste lunsj med Tish og Gemma og Ollie og Arild, dro på jobb - maste og stilte spørsmål og skifta et par lyspærer (vet det høres bagatellisk ut, men vi har 1 times scenetid hver dag og alt som skjer må skje raskt, vanligvis har sjefen (Paul) eller teknikern (Billy) gjort sånt men jeg stakk hodet ut og sa jeg kunne gjøre det - det innebærer å kjøre 8.5 meter opp i hydraulisk lift og skifte ømfintlige pærer på lamper som helst ikke skal flytte seg og det er liten plass der oppe, og på minst mulig tid - men det gikk fort og greit og alle var fornøyde. Har akkurat sett gjennomkjøringa også (de forandrer ting fra dag til dag) og alle er i godt humør i dag og alt føles så mye bedre, jeg er ved godt mot foran get out ikveld og tror nok dette kan bli bra allikevel. Det er hardt å skulle lære en ny vanskelig prestisjerik jobb i et fremmed land på sitt andre morsmål (kan vel kalle det det nå?) med folk man nesten ikke kjenner men så lenge jeg jobber hardt og holdet motet oppe kan det vel ikke gå galt?
Her er noe som vil forbause dere som har kjent meg lenge - jeg er blitt kjent som en liten gledesspreder i kompaniet. Meg! Kjersti! Gledesspreder! :D Bevis på at jeg har forandra meg mye siden jeg starta i denne jobben :)
Jaja, det får holde som tilstandsrapport denne gang - imorra er det rigg i Alkmaar, håper byen og hotellet er litt bedre enn dette hølet!
Keep smilin'! :D
posted by schti @ 4:54 PM   4 comments
Monday, June 04, 2007
done and dusted
Da var det over, Mark og jeg er over og ut. Jeg har bodd hos en kamerat de siste dagene og jeg er så mye lettere til sinns når jeg bare er meg selv og ikke del av et par, så jeg snakka med Mark i går ettermiddag og rett etter det pakka jeg en koffert og flytta ut (selv om mesteparten av tingene mine fortsatt er der).
Jeg bor hos Dan fra jobb fram til jeg drar på turne i begynnelsen av uka. Jeg skal være ute mesteparten av sommern, og når jeg er i London bor jeg hos Dan eller Ben som jeg kjenner fra LAMDA. Leiekontrakten vår går ut i midten av August og da flytter jeg mest sannsynlig sammen med Kerry fra klassen min.
Det er utrolig godt å være ferdig med det hele. Godt å stå på mine egne to bein igjen. Godt å virkelig ha brutt denne gangen, jeg vet det nok høres kynisk ut men det er så deilig å være fri!

Sånn for dagens stemning legger jeg ved en sangtekst som jeg har nynna litt på de siste dagene:
What do you get when you fall in love?
A guy with a pin to burst your bubble
That's what you get for all your trouble.
I'll never fall in love again.
I'll never fall in love again.

What do you get when you kiss a guy?
You get enough germs to catch pneumonia.
After you do, he'll never phone you.
I'll never fall in love again.
I'll never fall in love again.

Don't tell me what is all about,
'Cause I've been there and I'm glad I'm out,
Out of those chains, those chains that bind you
That is why I'm here to remind you

What do you get when you fall in love?
You get enough tears to fill an ocean
That's what you get for your devotion.
I'll never fall in love again.
I'll never fall in love again.

What do you get when you fall in love?
You only get lies and pain and sorrow.
So, for at least until tomorrow,
I'll never fall in love again!
I'll never fall in love again!

Det er sommer, det er sol og jeg er single!
posted by schti @ 4:43 PM   1 comments
About Me


Name: schti
Home: Angel, London, United Kingdom
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Free Blogger Templates