Wednesday, September 26, 2007
life's a bitch
i går fikk jeg en telefon fra Event, selskapet jeg frilansa for før jeg begynte på STOMP. de tilbød meg en 5 ukers prøveperiode som teknisk organisator, med mulighet for fulltidskontrakt ved prøveperiodens slutt hvis jeg gjør jobben bra nok. start førstkommende mandag.

jeg er bundet til STOMP de neste 5 ukene.
jobben min på STOMP er en spesialistjobb som trenger minst 2 ukers opplæring.
det er absolutt ingen, null, nada, niet, andre i London som kan vikariere for meg de neste 5 ukene.

det ser ut som jeg må si nei til tilbudet om en av mine drømmejobber (som i tillegg er utrolig godt betalt)

jeg sitter her og veksler mellom å ville grine og føle meg kvalm.

har jeg ikke fått nok juling snart??
posted by schti @ 2:02 PM   0 comments
Thursday, September 13, 2007
Kjoleliv
Som vanlig har jeg lest mihoes blogg og funnet noe logisk der. Denne bloggposten fikk meg til å tenke. Jeg er, som de fleste nå vel har fått med seg, i ferd med å revurdere karrieren min i aller høyeste grad og jeg er overhodet ikke redd for å innrømme dette: Noe av grunnen til at jeg er drittlei av å være tekniker er at jeg savner å pynte meg. Jeg er lei av å være eneste jente på arbeidsplassen og jeg er lei av å gå i vernesko og combatbukser hele tida. Jeg savner å gå i kjoler og skjørt. Det må da finnes en jobb innen underholdningsindustrien som gir meg mulighet til å bruke upraktiske klær, men som samtidig er intellektuelt og kreativt utfordrende??

Forslag mottas med takk.
posted by schti @ 8:54 AM   0 comments
Wednesday, September 05, 2007
og så litt refleksjoner
eller, refleksjoner og refleksjoner, de kommer nok når hjernen min begynner å funke igjen, akkurat nå får det holde med litt klaging: hva ER det med folk? og jeg har nettopp lært at jeg kan være noe innmari blåøyd av og til. ganske ofte. mesteparten av tida. det kommer nok ikke til å forandre seg men jeg er i det minste klar over det.

og: hva i helvete tenkte jeg på da jeg begynte å date en Tvilling. to Tvillinger = 4 personligheter. det blir innmari folksomt.
posted by schti @ 5:34 PM   0 comments
oppdatering.
igjen, saksa fra myspace:

uhm, August. possibly the worst month of my life.
- found out I won't be touring with Stomp anymore cause of the London show closing
- had to take two weeks holiday cause of show closing - was told thursday, booked flights friday, flew to Norway sunday 5th
- which meant manically packing what was left of my stuff in the old flat and shoving it in my room
- managed to injury my left eye while in Norway, something got stuck under my contact lens and cut my cornea, intense pain and flowing tears, light sensitive as fuck - spent two whole days in more or less total darkness wearing sunglasses, can't wear contacts for 6 weeks
- got back, unpacked last of my stuff, realized I've lost a bag with lots of my fav clothes in it (this is a big deal)
- also realized I only had 4 weeks of work left - cue total panic and social withdrawal
- was then told Stomp isnt closing at all, its moving to the Ambassadors... but cause its a much smaller theatre they're cutting down on staff, and I'm the one to go - last in first out... like, yeah thanks Stomp, kick me while I'm down, feel free to find the point where it will hurt the most... at one point this week I actually broke down while opping the show, stomp is a weird show to do when your face is full of tears.

and that's more or less it for august. the only reason I somehow pulled through this month from hell is my friends. I don't know what I would have done without you - even if I chose to hide for most of it you didn't let me self destruct in peace and I love you so much for it.

here's to a much better september! (allthough it hasnt started out too well, it can only get better from here anyway)


tillegg: altså, det var veldig hyggelig å se folk da jeg var hjemme og sånn, men hele denne måneden har vært overskygga av denne jobbgreia, så til og med Norgesbesøket ble litt ødelagt. drittmåned.
posted by schti @ 5:31 PM   0 comments
About Me


Name: schti
Home: Angel, London, United Kingdom
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Free Blogger Templates