Thursday, November 30, 2006
adressa.no's "Hvorfor kvinner er bedre enn menn"
Sitter her og leser Adressa på nett mens jeg spiser frokost. Velger adressa fordi det er lokalavisa mi og fordi jeg alltid har lest adressa og fordi... det vanligvis er sånn noenlunde kvalitet på hva som står der. Noenlunde.

I dag fant jeg:

"20 grunner til hvorfor det er bedre å være kvinne enn å være mann"

Nå har vi vel alle lest disse listene flere ganger og av og til kan de være ganske morsomme. Denne, derimot, fikk meg til å lure på om jeg egentlig kan kvalifisere som "kvinne".

20 gode grunner hvofor det er bedre å være kvinne enn å være mann:

1. Kvinner kan SNAKKE med medlemmer av det motsatte kjønn uten å måtte se dem for seg nakne.
LØGN! LØGN! Jeg kler av folk med fantasien hver eneste dag og hver gang jeg møter en ny mann funderer jeg umiddelbart på hvordan han er i senga. (Mamma, hvis du leser dette... sorry.:))

2. En kvinne kan aldri få skylden om det er vått på gulvet rundt toalettskålen

3. Hvis en kvinne er utro med sin kjære så antar alle automatisk det er fordi hun ikke har fått den kjærligheten og omtanken hun fortjener hjemme.
PPFFFFF.

4. Kvinner er istand til å gjøre minst to ting på samme gang.

5. Kvinner lever lengre enn menn.
Hvordan er dette en fordel? Vi får æren av å oppleve alderssykdommer og redusert livskvalitet. Wooo.


6. Kvinner føler seg ikke ukomfortable eller utilpass når de er omgitt av homoseksuelle kelnere eller frisører.
Kelnere gjør meg utilpass enten de er homoseksuelle eller ikke. Kelnere er som gribber, de henger rundt deg og venter på rester når du er ferdig... rgh.


7. Kvinner klarer å gjøre en fullstendig vurdering av en annen person kun ved å se på skoene til ham / henne.
DET er forsåvidt sant. Jeg greier ikke stole på gutter med for fine sko. Alle mine beste venner har sære sko - rett og slett fordi de bryr seg mer om andre ting enn hvordan føttene deres ser ut.

8. Kvinner er de eneste som vet sannheten om hvorvidt størrelsen teller...
Næh. Det informerer jeg da mannfolk om i tide og utide. :)

9. Hvis en kvinne glemmer å barbere seg er det ingen andre enn hun selv som vet det.
Så lenge det ikke er sommer selvsagt, i London går skjørtesesongen fra mars til oktober. Minst.


10. Kvinner er istand til å holde det gående i lengre enn fem minutter - og det er UTEN å måtte tenke på fotball eller traktorer...
...traktorer??

11. En kvinne klarer å gratulere en lagkamerat UTEN å måtte klapse ham / henne på stumpen.
LØGN-ALERT! Nå har jeg riktignok ikke lagkamerater men jeg tafser på minst en kollega hver dag. (Dan og Nath - rumpeballer av stål!) Dessuten - hvor mange heteroseksuelle menn klapser hverandre på rumpa??

12. Kvinner trenger aldri å bekymre seg for at noe....eh, viktig skal sette seg fast i glidelåsen på buksa.

13. Hvis en kvinne sier noe dumt så vil menn garantert bare synes at hun er søt.
Nei, hvis en kvinne sier noe dumt vil menn garantert synes hun er teit. Dum og deilig er ut.

14. Når en kvinne gråter er hun bare følsom. Når en mann gråter er han en pyse.
Når en kvinne gråter er det i 9 av 10 tilfeller et triks for å oppnå noe. Når en mann gråter er det som regel fordi noen akkurat har sparka ham i ballene.

15. Kvinner ber alltid en mann om å gjøre flere ting samtidig ( noe som igjen fører til at mannen ikke får gjort noen av tingene...)

16. Det er bare søtt å være pappas jente. Det er bare trist å være en mamma-gutt.

17. Kvinner blir beruset langt raskere og til halve prisen av det menn gjør.
Ja, mest fordi mannfolk kjøper oss drinker og passer på å få doble mål mens de selv kjøper en singel.

18. Kvinner er ikke dekket med sorte, stive hår over hele kroppen

19. Kvinner vet nøyaktig hvilke knapper de må trykke på for å få ønsket resultat....

20. Kvinner er ikke av den oppfatningen at lesning av manualen først er et tegn på svakhet.
Haha, megaløgn. Vi kjøpte IKEA-møbler for et par uker siden og jeg nekta plent å lese instruksjonene (det er da bare som en stor kinderegg-figur!) med det resultat at vi nå har en cd-hylle som ser litt annerledes ut enn de andre to. Oh well :)


Så, la oss se... jeg er uening i 12 av 20 utsagn. Snart gror jeg vel skjegg og baller og begynner å røyke pipe også.

"I'm a lumberjack and I'm ok..." *nynne*
posted by schti @ 9:47 AM   0 comments
Friday, November 24, 2006
STOMP


Jeg regner med de fleste har fått med seg at jeg jobber på Stomp nå :) West End fulltid, som er 32 timer i uka - 8 forestillinger, hvorav 3 matineer. 160nkr i timen. Jeg klager ikke.

Nei, jeg klager absolutt ikke - jeg tror jeg har blitt forelska i jobben min. Totalt, 100% borte vekk i Stomp. Det er... ulikt noe annet teatermiljø jeg noen sinne har vært i. Fordi gutta (og de 4 jentene) ikke er skuespillere men dansere og slagverkere er det en helt spesiell stemning backstage - det er så mye positiv energi at jeg blir høy av det. Hvor mange ganger ler du så du griner i løpet av en arbeidsdag? Rask oppsummering av mine største latteranfall i går:
- John kommer på jobb, går rett bort til meg og parrer seg med beinet mitt i et par minutter
- Vi er i ferd med å sette opp på scenen, Dan kommer løpende inn og krever å danse Lindy Hop med meg (Dan er engelsk mester i lindy, jeg har aldri dansa lindy i hele mitt liv. Lindy hop involverer masse kast og løft. HAha.)
- Backstage under forestilling. Hele showet. Seriøst, tror aldri jeg har ledd så mye i mitt liv. James har bestemt seg for at jeg ser ut som Jody Foster og kvoterer fra The silence of the lambs hver gang han ser meg. Matt er i gal-humør og klovner ustanselig mens Dan stripper. (Matt og Dan er de to på plakaten) John... vel, John er klåfingra i 1 time og 40 minutter.
Jeg var så sliten da jeg kom hjem i går, rett og slett fra å le, at jeg sa omtrent... 2 ord til Mark før jeg sovna. Stomp har tatt over livet mitt og jeg elsker det :):):)

Kom til London og se Stomp :)
posted by schti @ 9:38 AM   1 comments
Monday, November 20, 2006
bildeblogg


Duskedusk.




Cheesy!




Aaaaw...




Kjersti i Bowness




Mark i Bowness
posted by schti @ 3:51 PM   0 comments
Friday, November 17, 2006
Graduation Day


Da har jeg offisielt mottatt mitt "Diploma of Higher Education (Merit)" fra Kent University (Kent University validerer de tre tekniske teaterutdanningene i Storbritannia som kvalifiserer for en grad). Offisielt bilde blir posta rundt jul når jeg er hjemme og får skanna det, dette for holde for nå. Vindfullt, kaldt, 3-400 mennesker i svarte kapper og rare hetter, skjerf og flate hatter med dusk. Seremonien ble holdt i Canterbury Cathedral og det var en veldig spesiell opplevelse jeg er glad for å ha fått med meg!

Veldig trøtt og sliten etter en lang dag så kort post, hadde bare lyst til å vise bilde av meg i teit lue :)

-K
posted by schti @ 10:15 PM   0 comments
Friday, November 10, 2006
Nye ting
Det skjer så mye nytt i livet mitt akkurat nå at jeg blir helt svimmel.
Har begynt i ny jobb - fulltid på Stomp... 8 forestillinger i uka, matineer på torsdag, lørdag og søndag... Skal begynne opplæring for å kjøre lys på mandag, denne uka har jeg blitt trent i å styre den ene vingen backstage - travelt, massevis av koster og søppeltønner og oljetønner og bøtter og spenning av folk inn i klatreseler, tønnetrommer, vaskeservanter (!) og lignende. Har blåmerker og skrubbsår overalt. Er nå profesjonell koste-kaster (jeg tuller ikke) og har hatt min første kostekasting under forestilling (når en kost brekker på scenen skal en kost kastes inn som erstatning umiddelbart - det vil si at under hele første nummeret står jeg klar i vingen, med en piasavakost i hånda, og det er megaskummelt, veldig høyt lydnivå og når en kost brekker flyr det biter i hytt og gevær... adrenalintripp hver kveld). Det er kjempegøy :D
Hele kompaniet er kjempekos (jeg ville vel aldri klage på å være omgitt av halvnakne, svette muskelmenn i 1time og 40min hver kveld) og det er mulig jeg får dra ut på Europa-turnè etterhvert. Storkoser meg i ny jobb :)
I tillegg så har jeg begynt med handikapridning igjen, hver tirsdag morgen drar jeg opp til et ridesenter i Nord-London og assisterer handikappete unger mens de har ridetime... Jeg har så mye tid til overs på dagtid at jeg må fylle det med noe konstruktivt.
Og så skal jeg begynne med Pilates om en uke eller to - et av Londons beste Pilates-senter ligger rett rundt hjørnet og jeg trenger noe for å utligne de svulmendre armmusklene jeg får fra Stomp (jeg begynner å se ut som en vektløfter...)
Mark og jeg hadde 1årsjubileum forrige helg, dro opp til Lake District (der vi ble sammen) og hadde en deilig, rolig helg. Bilder kommer på Ringo så snart jeg får kjøpt minnebrikke-adapter til kameratelefonen... da kommer bilder fra Trondheimsturen vår også!

Planer for jula:
Kommer hjem 20. des, 21. des skal jeg på byen med lysbeibs, 25. des er jeg på Oppdal og 26. des drar jeg hjem til London, forestilling den kvelden... Ida Marie, kommer du hjem den 23. sa du? Noen som føler for å møtes den 23.? (Ja jeg vet det er lille julaften men...)

Og så kommer jeg tilbake igjen i februar, med min andre halvdel denne gangen. Strinda setter opp We will rock you i år og Mark jobber på WWRY i London fra tid til annen så vi koordinerer planlagt besøk med Strinda-musikalen - Mark har lyst til å se og så snakka jeg med Fridtjof og det er fullt mulig at vi skal hjelpe til litt i de siste dagene før premieren også. Det hadde vært kult :)

Hm... ellers så er vi i gang med å møblere leiligheten skikkelig, nå når vi begge er i full jobb... skal laste opp bilder av den også så snart det er ryddig og presentabelt :)

Dett var dett for denne gang tror jeg!

-K
posted by schti @ 10:52 AM   6 comments
About Me


Name: schti
Home: Angel, London, United Kingdom
About Me:
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Template by
Free Blogger Templates